Så många bloggar, så lite tid...

Oj oj oj... Var tar tiden vägen?

Sista tiden har minst sagt varit hektisk! Förutom heltidsjobb och 15 mils pendling varje dag, så har det varit en hel del kvällsaktiviteter den senaste tiden. Sushikväll (Mums!!!) där vi fick lära oss att göra sushi av Mok, en fantastisk sushikock, oktoberfest med världens roligaste konferencier i form av Peter Rylander (Amigo-Peter), och så ett antal födelsedagskalas!

Ja, och så min kära innebandy-träning förstås! Det är så kul! Vi är ett gäng "morsor" som lämnar man och barn hemma varje torsdag kväll (precis lagom till nattningen...) och så kämpar vi på liv och död i en timme i skolans gymnastiksal. Efteråt är vi helt slut, och då är det rätt gott att "tjôta" lite samtidigt som vi stretchar. Och när man kommer hem så sover barnen sött och mannen har röjt undan i köket efter middagen och allt är lugnt och skönt och harmoniskt! Kanske har han tänt några ljus och fixat lite te när man kliver ur duschen. Ja, nu ska jag inte överdriva... Men det är en riktigt bra kväll! Kan varmt rekommenderas för alla som vill komma igång med någon form av träning och ha kul samtidigt!


Julkort från UnicefVintersiluetter (82100), bild 1


Randiga muggar: Himmel & Sol (9P3655), bild 1


                                                        Randiga muggar: Himmel och Sol

Här om dagen damp det ned en katalog från Unicef i brevlådan. Jag har köpt lite saker därifrån tidigare och tycker att de har riktigt fina saker. Dessutom känns det väldigt bra att veta att min konsumtion kan vara till nytta för någon annan...
Det får nog bli julklappar därifrån i år!

Kram och god natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0