Läcker miljövänlig design!

Nu har vi bestämt oss! Det är inte första gången, men denna gången kommer vi genomföra det. Jag till och med ser lite fra emot det... VI SKA FLYTTA IN PÅ HERRGÅRDEN!!!

Vi har som sagt varit inne på tanken tidigare, men har av olika anledningar bromsat det. Dels för att jag gillar att ha "markkontakt", och för att vårt lilla hus är så mysigt, och dels för att vi haft andra planer för herrgården. Planerna att starta restaurang- och konferensverksamhet finns kvar, men att avsätta rum för eventuell övernattning lägger vi på is tills vidare.
Orsakerna till att det blir av nu är bl.a. att vi är i akut behov av fler rum och det blir för trångt och pyttigt att dela av de befintliga rummen, och så är det ju så varmt och skönt och inbjudande inne på herrgården nu sedan vi installerade bergvärmen. Och som min svärfar säger (en mycket klok man för övrigt): Hus mår bra av att det bor någon i dem! Och herrgården har stått tom alldeles för länge nu. Vårt lilla hus ska vi försöka hyra ut tills vidare.

Så nu är det full planering inför "flytten". Vi ska alltså bara ha en liten del av herrgården (några rum på andra våningen och hela tredje våningen), totalt sex rum + ett stort allrum med kök i öppen planlösning! Yes! Det bästa av allt är att det inte finns något kök där idag, så det måste byggas (= vi får precis som vi vill!), och rummen är visserligen fina men lite ny färg (läs vitt...) och kanske någon fondvägg får det allt bli... Har hittat denna underbara ekologiska(!) fondvägg på den fantastiska nätbutiken Mitt i Myllan. Tänk er den i sovrummet!


"Old School" Tapet






Kommentarer
Postat av: Sara Frölander

hej, kul att du bloggar igen. Tack för julkortet.

2009-01-01 @ 20:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0